Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Etsitkö pelastusta?


 


 


 

Moni etsii pelastusta eikä tiedä, mitä se tarkoittaa. Ilosanoma kuuluu näin:

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma Hänen kauttansa pelastuisi. (Joh. 3:16, 17.)


 

Tie pelastukseen kulkee siis Jeesuksen kautta.

Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on hänen Pojassaan. Jolla on Poika, sillä on elämä. Jolla ei Jumalan Poikaa ole, sillä ei ole elämää. (1 Joh. 5:11, 12.)

Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani (Joh. 14:6).


 

Kun ihminen lankesi syntiin, hänen yhteytensä Jumalaan katkesi.

Sillä synnin palkka on kuolema (Room. 6:23).

Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä (1. Joh. 1:10).

Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla (Room. 3:23).


 

Jumalan pelastussuunnitelma oli lähettää poikansa Jeesus Kristus maan päälle.

Kristus kuoli meidän puolestamme (Room. 5:8)meidän syntiemme tähden (1 Kor. 15:3)Mutta Jumala herätti hänet kuolleista (Apost. 13:30).


 

Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me olimme vielä syntisiä, kuoli meidän edestämme (Room. 5:8).

Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme (Room. 6:23).


 


 

Se, että teet hyviä tekoja, kuulut johonkin seurakuntaan tai joku läheisesi on pelastunut, ei pelasta sinua. Ne ovat kaikki hyviä asioita, mutta ne eivät ole tie pelastukseen.

Miehen mielestä on oikea monikin tie, joka lopulta on kuoleman tie (Sananl. 16:25).

Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta – se on Jumalan lahja – ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi (Ef. 2:8,9).

Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa (Joh. 3:3).


 

Ainut, mikä ihmisen pelastaa, on henkilökohtainen usko Jeesukseen:

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan (Room. 10:9,10).

Jokainen, joka huutaa avuksi Herran [Jeesuksen] nimeä, pelastuu (Room. 10:13).

Mutta kaikille, jotka ottivat hänet [Jeesuksen] vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä (Joh. 1: 12).


 

Voit rukoilla yllä olevia raamatunkohtia tai uskoontulorukouksen eli ns. syntisenrukouksen omin sanoin tai esim. näin:

Rakas Jeesus, anna kaikki minun syntini anteeksi ja tule asumaan minun sydämeeni. Uudestisynnytä minut ylhäältä elävään uskoon. Kiitos, että saan olla pelastettu tässä ja nyt. Jeesuksen nimessä. Amen.


 

Voit katsoa omakohtaisia uskoontulotodistuksia tästä linkistä.


 

Jos olet juuri tullut uskoon, suosittelemme omin sanoin rukoilemista ja Raamattuun eli Jumalan Sanaan tutustumista. Lukeminen kannattaa aloittaa Uudesta Testamentista ja Johanneksen evankeliumista. Suosittelemme myös tutustumista eri seurakuntiin.


 

Raamattua voi lukea myös netistä ja Raamattu-sovelluksen voi ladata kännykkään (Esim. Bible ja And Bible, joka on Raamattu Kansalle -käännös).


 

Kristillinen Web-TV -kanava: ONE WAY TV