Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nooan Arkki ry
 

 

Nooan Arkki ry:n toiminnan tarkoituksena on Raamatun mukaisesti kertoa pelastuksen tiestä, vahvistaa heikkoja ja nostaa alaspainettuja sekä edistää Jumalan sanan tuntemusta. Toimintamme on hengellistä työtä ja avustustyötä. Viemme evankeliumia ja avustusta erityisesti Itä-Euroopan romaneille.

 

HENGELLINEN TYÖ

 

Pääpaino toiminnassamme on levittää evankeliumia eli kertoa ilosanomaa Jeesuksesta:

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma Hänen kauttansa pelastuisi. (Joh. 3:16, 17.)

Raamatussa todetaan: 

jokainen, joka huutaa avukseen Herran [Jeesuksen] nimeä, pelastuu”. Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? (Room. 10:13, 14.)

Pyrimme toteuttamaan Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä: 

Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää (Matt. 28:19, 20).

 

 

AVUSTUSTYÖ

 

Nooan Arkki ry tekee avustustyötä järjestämällä tavarakeräyksiä ja viemällä lahjoitukset Euroopan vähäosaisimmille, erityisesti Romaniaan. Keräämme vietäväksi mm. vaatteita, kenkiä ja pehmoleluja. Myös ulkomaille toteutettavissa matkoissa evankeliointi on tärkeässä osassa.

 

Köyhien avustamisesta Raamattu puhuu mm. seuraavissa kohdissa:

Meidän oli vain muistaminen köyhiä, ja juuri sitä minä olenkin ahkeroinut tehdä (Gal. 2:10).

Vaan kun laitat pidot, kutsu köyhiä, raajarikkoja, rampoja, sokeita (Luuk. 14:13).

Sillä minun oli nälkä, ja te ette antaneet minun syödä; minun oli jano, ja te ette antaneet minulle juoda; minä olin outo, ja te ette ottaneet minua huoneeseenne; minä olin sairaana ja vankeudessa, ja te ette käyneet minua katsomassa.’ Silloin hekin vastaavat sanoen: ’Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä tai janoisena tai outona tai alastonna tai sairaana tai vankeudessa, emmekä sinua palvelleet?’ Silloin hän vastaa heille ja sanoo: ’Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle’. (Matt. 25:42–45.)

 

Nooan Arkki ry, Seinäjoki

 

Nooan Arkki ry on voittoa tavoittelematon, aatteellinen yhdistys.

 

©2018 Nooan Arkki ry - suntuubi.com